Hof van Twente Herfst Fiets4daagse.

De stichting Hof van Twente Fiets4daagse is op gericht in het voorjaar van 1993. Initiatiefnemers waren John Kuipers (voorzitter), Gerrit Colvoort (penningmeester), Wil Meere ( secretaris) , leden waren Marja Kappert en Jan Koops.

De Hof van Twente (van oorsprong een toeristische samenwerking van 5 gemeenten ) heeft in 1992 de KLM Tourisme Trophy gewonnen voor het beste toeristische product (de 5- Sterrenfietsroute ); mede hierdoor kwamen er veel toeristische fietsers naar de mooie Hof van Twente en was er een sterke belangstelling voor meer fietsroutes.  

De oprichters waren de mening toegedaan dat we een 4-daagse moesten maken en omdat de kalender voor de zomer overvol was en er in het najaar geen fiets vierdaagse werden georganiseerd, kozen zij voor een herfstfiets4daagse in de herfst. De NTFU was erg gecharmeerd van ons initiatief en al snel werd deze herfstfiets-4-daagse een begrip onder velen, want bij menig ander fietsevenement hoorde je dan ook "Tot straks in Goor " want je fietst toch ook de laatste fiets4daagse wel mee.

De deelnemers zijn altijd zeer enthousiast, de organisatie verloopt uitstekend, de natuur met zijn herfsttinten is zeer mooi, de akkers en velden zijn geoogst en de blikken kunnen dan ver dwalen, het weer is bijna altijd goed, en de logiesverstrekkende bedrijven doen hun uiterste best om onze deelnemers te verwennen .

In de avonduren kan er uitstekend gegeten worden bij tal van gerenommeerde restaurants in de Hof .

Al met al wil het bestuur zich sterk blijven maken voor een genoeglijke en gezellige herstfiets4daagse met telkens vernieuwde routes.

U bent altijd hartelijk welkom in onze mooie Hof van Twente.                                  

         

 Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08087679  

                      

Het bestuur  zittend Marianne Hutten en Piet ten Have  staande Han Kappert, Chris Helmens en John Kuipers. per 15 oktober 2021 is Hans Oonk de nieuwe voorzitter 

De komende en gaande mannen na 29 jaar heeft John het voorzitterschap overgedragen aan Hans Oonk.