Reactie plaatsen

Reacties

Hans Timmerije
2 jaar geleden

Wij zijn weer thuis aangekomen en willen ons alsnog bij iedereen die aan deze fietsvierdaagse, op welke manier dan ook, heeft geholpen bedanken. het waren vier fanastische dagen met prachtige routes. Voor ons was het een hele mooie belevenis om na bijna 40 jaren weer een keer door de goorse omgeving te fietsen. John willen we ook nog bedanken voor het krantenknipsel dat hij ons per mail gestuurd heeft. Misschien zien we ons in 2020 weer aan de HERFST-FIETSVIERDAAGSE in Goor.

G.E. Willigenburg
2 jaar geleden

Wat heben we het getroffen met het weer, zou dit ook door
perfecte de organisatie komen. Voor ons een tien voor hen, wij hadden pech, stuurpen gebroken, maar fantastish geholpen. Nogmaals dank daar voor. Maar ook voor de schitterende routes die waren uitgezet.

E.Roeterink
2 jaar geleden

We hebben met acht personen voor de eerste keer meegefietst en willen de organisatie
bedanken voor de mooie routes.
Het waren prachtige dagen met mooi weer in een hele mooie omgeving. We komen volgend jaar heel graag weer terug.

An Derweduwen
2 jaar geleden

Als Belgen was het voor ons een eerste deelnamen aan " een fiets-vierdaagse ". Wat een mooie ervaring !! We zijn helemaal verkocht aan deze activiteit. Proficiat aan de organisatoren voor alle tijd die zij erin steken om ons, de deelnemers het zo aangenaam mogelijk te maken . Dit geldt zowel voor de uitpijling van de routes als de prachige omgeving waar we mogen door fietsen. Hoedje af !!!!