Beste fietsliefhebbers,

De geluiden worden elke dag steeds positiever dat het weer mogelijk moet zijn om in oktober onze Herfst Fiets4daagse weer te kunnen organiseren. Onze route uitzetters hebben dit jaar eigenlijk wel een gemakkelijke taak want we gaan de afgelopen jaar niet gereden routes dit jaar dus fietsen.

Het bestuur en al haar medewerkers hopen u straks te mogen begroeten in onze gerenoveerde Reggehof. Als er geen protocollen meer zijn die het onmogelijk zouden maken dan willen we gewoon op zondag 17 oktober beginnen met Muzikaal onthaal. Om 13.00 uur kunt u alvast een tochtje van ca 30 km maken en vanaf 14.00 uur kunt u in de Reggehof genieten van muziek en zang tevens kunt u van 16.00  tot 17.00 uur uw startbewijzen ophalen of laten inschrijven.

Maandag 18 oktober kunt u dan vanaf 9.00 uur starten aan een van de 3 afstanden van 35 – 50 of 70 km.

Zodra er meer bekend is, zullen wij iedereen zo spoedig mogelijk informeren via onze nieuwsbrief, en website.

Welkom in de Hof van Twente

Bestuur en medewerkers

 

U kunt de route voor muzikaal onthaal hieronder scannen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste fietsvrienden,
Tijdens de laatste fiets4daagse heeft een van onze deelnemers er ons op attent gemaakt dat we niet de juiste jaartelling hadden. En inderdaad dat klopt, onze eerste was in 1993 en ooit zijn we de tel kwijt geraakt en hebben dus ons 25 jarig jubileum een jaar te laat gevierd maar dat gaan we in het komende jaar corrigeren dus starten we in 2020 voor de 28e keer. Wil de attente dame zich bij de komende fiets4daagse melden bij de organisatie u fiets dan gratis mee.
Bedankt uw voorzitter John Kuipers

 

 

 

 

Optreden van de Hofjazzband bij Muzikaal onthaal op zondag 21 oktober 2018