Beste fietsvrienden.

Zondag 17 oktober gaat Muzikaal onthaal  gewoon door  u kunt tussen 14.00 en 15.00 uur starten voor een fietstocht van 30 km en vanaf 16.00 uur tot 17.00 uur kunt u de startbewijzen ophalen of alvast inschrijven indien u voldoet aan de regels voor bezoeken van evenementen. Deze middag wordt begeleid door het combo Pur Sang. 

Bij terugkomst zorgen wij voor gezelligheid  op dinsdag speel Pur Sang weer jazzy en Nederlandstalige liedjes, woensdag gaan we terug naar de jaren 60-70 met trio WMJ uit Huissen en donderdag sluiten we af met Eric uit Markelo die zal proberen u in beweging te krijgen. 

Beste fietsvrienden,
Tijdens de laatste fiets4daagse heeft een van onze deelnemers er ons op attent gemaakt dat we niet de juiste jaartelling hadden. En inderdaad dat klopt onze eerste was in 1993 en ooit zijn we de tel kwijt geraakt en hebben dus ons 25 jarig jubileum een jaar te laat gevierd maar dat gaan we in het komende jaar corrigeren dus starten we in 2020 voor de 28e keer. Wil de attente dame zich bij de komende fiets4daagse melden bij de organisatie u fiets dan gratis mee.
Bedankt uw voorzitter John Kuipers

 

We maken er samen mooie en gezellige dagen van:

Elke ochtend met een glimlach op de fiets van de Goorse ondernemers krijgt u een appeltje voor onderweg mee!